TP-LINK Smart-Stecker SmartStecker Tapo P115 (1-PACK)
    TP-LINK

    TP-LINK Smart-Stecker SmartStecker Tapo P115 (1-PACK)

    Product ID: 4294
    19,90 €
    με ΦΠΑ
    Ποσότητα
      Σε απόθεμα

      Ασφαλείς Πληρωμές

      Άμεση Αποστολή και Παράδοση σε 1-3 ημέρες

      Δικαίωμα Υπαναχώρησης

    (διαβάστε τους όρους χρήσης για τις προϋποθέσεις)

    Αναβαθμίστε την έξυπνη κατοικία σας με τον TP-LINK Tapo P115 Smart Plug. Αυτός ο έξυπνος προσαρμογέας σας επιτρέπει να ελέγχετε και να αυτοματοποιείτε τις ηλεκτρικές σας συσκευές από οπουδήποτε, προσφέροντας ευκολία και εξοικονόμηση ενέργειας.

    Βασικά Χαρακτηριστικά:

    Ασύρματος Έλεγχος: Συνδέστε τον Tapo P115 με την εφαρμογή Tapo και ελέγξτε τις συσκευές σας από το smartphone σας, οπουδήποτε και οποτεδήποτε.

    Φωνητικός Έλεγχος: Συμβατός με ψηφιακούς βοηθούς όπως Amazon Alexa και Google Assistant, μπορείτε να ελέγχετε τις συνδεδεμένες συσκευές μέσω φωνητικών εντολών, κάνοντας τη ζωή σας πιο άνετη.

    Προγραμματισμός και Αυτοματισμοί: Δημιουργήστε προγραμματισμένα σενάρια και χρονοδιακόπτες για να ενεργοποιείτε ή να απενεργοποιείτε τις συσκευές σας σύμφωνα με το καθημερινό σας πρόγραμμα, εξοικονομώντας ενέργεια.

    Λειτουργία Απομακρυσμένου Ελέγχου: Όταν είστε εκτός σπιτιού, μπορείτε να ελέγχετε τις συσκευές σας εξ αποστάσεως, ενισχύοντας την ασφάλεια και τη λειτουργικότητα της οικίας σας.

    Μικρός και Κομψός Σχεδιασμός: Το φινετσάτο και κομψό σχέδιο του Tapo P115 ταιριάζει με οποιοδήποτε περιβάλλον, διευκολύνοντας την ενίσχυση της έξυπνης κατοικίας χωρίς να καταλαμβάνει πολύ χώρο.

    Ασφάλεια: Ο Tapo P115 διαθέτει ενσωματωμένα μέτρα προστασίας από υπερφόρτιση και βραχυκύκλωμα, εξασφαλίζοντας ασφάλεια για τις συνδεδεμένες συσκευές.

    Περιεχόμενα Συσκευασίας:

    1 x TP-LINK Tapo P115 Smart Plug

    1 x Οδηγός χρήσης

    Με τον TP-LINK Tapo P115 Smart Plug, μπορείτε εύκολα να μετατρέψετε οποιαδήποτε συσκευή σε έξυπνη, προσφέροντας έλεγχο και ευελιξία στην καθημερινότητά σας. Είναι η ιδανική επιλογή για την εκκίνηση της εξυπνότερης κατοικίας σας!

    Λεπτομέρειες προϊόντος

    7 αντικείμενα

    Ειδικοί αριθμοί αναφοράς

    ean13
    4897098687406