Soundpeats Wings2 Earphones (Black)
    Soundpeats

    Soundpeats Wings2 Earphones (Black)

    Product ID: 4055
    25,00 €
    με ΦΠΑ
    Ποσότητα
      Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

      Ασφαλείς Πληρωμές

      Άμεση Αποστολή και Παράδοση σε 1-3 ημέρες

      Δικαίωμα Υπαναχώρησης

    (διαβάστε τους όρους χρήσης για τις προϋποθέσεις)

    Soundpeats Wings2 Ακουστικά (μαύρα)

    Ψάχνετε τα τέλεια ακουστικά για οποιαδήποτε φυσική δραστηριότητα; Τα Soundpeats Wings2 ακουστικά θα είναι μια εξαιρετική επιλογή! Διαθέτουν ισχυρό μπάσο, 13mm οδηγό και χαμηλή καθυστέρηση. Αυτά τα χαρακτηριστικά εγγυώνται μια αξέχαστη ηχητική εμπειρία, είτε ακούτε τα αγαπημένα σας τραγούδια, είτε παίζετε παιχνίδια είτε παρακολουθείτε ταινίες. Επιπλέον, η ασύρματη σύνδεση μέσω Bluetooth 5.3 θα είναι γρήγορη, σταθερή και αξιόπιστη. Επιπλέον, αυτή η συσκευή μπορεί να λειτουργήσει για έως και 30 ώρες, ώστε να μπορείτε να την πάρετε μαζί σας σε οποιοδήποτε ταξίδι.

    Εξαιρετική ποιότητα ήχου

    Τα Soundpeats Wings2 ακουστικά είναι εξοπλισμένα με 13mm δυναμικό οδηγό, ο οποίος εξασφαλίζει ότι η μουσική σας ακούγεται πιο γεμάτη και πιο immersive. Επιπλέον, εγγυάται ισχυρό και βαθύ μπάσο. Με τα Soundpeats, θα βιώσετε τα αγαπημένα σας τραγούδια με εντελώς νέο τρόπο!

    Εργονομικός σχεδιασμός

    Τα Wings2 είναι ειδικά σχεδιασμένα για να προσφέρουν ολική άνεση. Εξοπλισμένα με εργονομικά ακουστικά γάτζους, ταιριάζουν τέλεια στα αυτιά και παραμένουν στη θέση τους ακόμα και κατά τη διάρκεια πολλαπλών ασκήσεων. Επιπλέον, δείχνουν αντοχή στον ιδρώτα, ώστε να μην χρειάζεται να τα βγάζετε ακόμα και κατά τη διάρκεια μιας πολύ έντονης προπόνησης.

    Ιδανικά για φίλους των παιχνιδιών

    Σας αρέσει να παίζετε παιχνίδια; Τα Wings2 ακουστικά είναι και για εσάς! Με χαμηλή καθυστέρηση 70 ms, παρέχουν τέλεια συγχρονισμό ήχου και βίντεο. Από σήμερα κανένας αντίπαλος δεν θα σας εκπλήξει πια!

    Ασύρματη σύνδεση

    Τα Soundpeats ακουστικά χρησιμοποιούν τεχνολογία Bluetooth 5.3. Αυτό τους εγγυάται ένα ισχυρότερο σήμα και μια πιο σταθερή και γρήγορη μετάδοση. Δεν χρειάζεται πια να ανησυχείτε για παρεμβολές ή διακοπές τραγουδιών! Με τα Wings2 θα χαθείτε τελείως στη μουσική!

    Μεγάλη διάρκεια λειτουργίας

    Τα Wings2 ακουστικά θα σας δώσουν μια αδιάκοπη ηχητική εμπειρία. Με μία μόνο φόρτιση, τα ακουστικά μπορούν να λειτουργήσουν για έως και 8 ώρες! Μπορείτε εύκολα να επεκτείνετε αυτόν τον χρόνο σε 30 ώρες με τη βοήθεια της θήκης φόρτισης που περιλαμβάνεται στο σετ. Μην ανησυχείτε, ωστόσο, αν η ενέργειά της τελειώσει, καθώς μπορείτε εύκολα να τα ξαναφορτίσετε με ένα καλώδιο USB-C.

    Άνεση χρήσης

    Τα Soundpeats δεν είναι μόνο μια πολύ πρακτική συσκευή, είναι επίσης πολύ άνετα στη χρήση. Ξεχωρίζουν για την γρήγορη και εύκολη ζευγάρωση τους Ξεχάστε την μακρά και δυσάρεστη εγκατάσταση! Επιπλέον, μπορείτε να προσαρμόσετε τη λειτουργία τους στις προτιμήσεις σας από την ειδική εφαρμογή.

    Περιλαμβάνονται

    • Wings2 ακουστικά
    • Καλώδιο φόρτισης
    • Θήκη φόρτισης

    Λεπτομέρειες προϊόντος

    2 αντικείμενα

    Ειδικοί αριθμοί αναφοράς

    ean13
    6941213611697