Yeelight Rechargeable Atmosphere Lamp Grey (YLYTD-0015)
    XIAOMI

    Yeelight Rechargeable Atmosphere Lamp Grey (YLYTD-0015)

    Product ID: 4153
    24,40 €
    με ΦΠΑ
    Ποσότητα
      Σε απόθεμα

      Ασφαλείς Πληρωμές

      Άμεση Αποστολή και Παράδοση σε 1-3 ημέρες

      Δικαίωμα Υπαναχώρησης

    (διαβάστε τους όρους χρήσης για τις προϋποθέσεις)

    Η Yeelight Rechargeable Atmosphere Lamp Grey (YLYTD-0015) είναι μια έξυπνη λάμπα φωτισμού που ανήκει στην κατηγορία Smart Lighting του ευρύτερου τομέα του Smart Home. Κατασκευάζεται από την διάσημη εταιρεία XIAOMI, η οποία είναι γνωστή για την τεχνολογική αρτιότητα και την ποιότητα των προϊόντων της.

    Αυτή η λάμπα έχει μια μοντέρνα και κομψή σχεδίαση με γκρι χρώμα, που την καθιστά αρμονική για όλους τους τύπους διακόσμησης ενός σπιτιού. Με τις διαστάσεις της να είναι 15,6 x 6,5 εκατοστά, αποτελεί μια πολύ φορητή λύση φωτισμού. Η λάμπα έχει επαναφορτιζόμενη μπαταρία, η οποία παρέχει μεγάλη αυτονομία στη λειτουργία της. Μπορεί επίσης να φορτιστεί μέσω USB καλωδίου, γεγονός που την καθιστά πρακτική και εύχρηστη.

    Η Yeelight Rechargeable Atmosphere Lamp προσφέρει διάφορα επίπεδα φωτεινότητας, προσαρμοζόμενα στις προτιμήσεις του χρήστη. Επιπλέον, διαθέτει ένα εντυπωσιακό εφέ ατμόσφαιρας, που δίνει τη δυνατότητα για δημιουργία μιας μαγευτικής ατμόσφαιρας στον χώρο. Με την εφαρμογή Yeelight, ο χρήστης μπορεί να ελέγχει και να ρυθμίζει το φωτισμό μέσω του κινητού του τηλεφώνου. Η συμβατότητα με εξυπνάηλατα συστήματα, όπως Google Home και Amazon Alexa, προσδίδει επιπλέον ευκολία στη χρήση.

    Η λάμπα Yeelight Rechargeable Atmosphere είναι κατασκευασμένη από υλικά υψηλής ποιότητας και διαθέτει μια ανθεκτική κατασκευή. Η τεχνολογία LED που χρησιμοποιείται παρέχει χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, εξασφαλίζοντας την εξοικονόμηση ρεύματος. Επιπλέον, η λειτουργία της λάμπας είναι αθόρυβη και φιλική προς το περιβάλλον.

    Συνολικά, η Yeelight Rechargeable Atmosphere Lamp Grey (YLYTD-0015) είναι μια έξυπνη και πρακτική λύση φωτισμού για το Smart Home. Με την επαναφορτιζόμενη μπαταρία της και τα πολλαπλά επίπεδα φωτεινότητας, προσφέρει ευελιξία και ευκολία στη χρήση. Η υψηλή ποιότητα κατασκευής και η ατμοσφαιρική τεχνολογία φωτισμού καθιστούν τη λάμπα ιδανική για τη δημιουργία μιας προσεγμένης και μοναδικής ατμόσφαιρας σε οποιονδήποτε χώρο.

    Λεπτομέρειες προϊόντος

    4 αντικείμενα

    Ειδικοί αριθμοί αναφοράς

    ean13
    6924922224181