BASEUS

  Baseus Φορητός Εκκινητής Μπαταρίας Αυτοκινήτου/Powerbank Super Energy PRO 1600A USB (Μαύρο)

  Product ID: 5266
  76,61 €
  Ποσότητα
    Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

    Ασφαλείς Πληρωμές

    Άμεση Αποστολή και Παράδοση σε 1-3 ημέρες

    Δικαίωμα Υπαναχώρησης

  (διαβάστε τους όρους χρήσης για τις προϋποθέσεις)

  Baseus Φορητός Εκκινητής Μπαταρίας Αυτοκινήτου/Powerbank

  Εξασφαλίστε μια αίσθηση ασφάλειας. Το Baseus Super Energy PRO είναι μια συσκευή πολλαπλών λειτουργιών με την οποία μπορείτε να ξεκινήσετε με σιγουριά το ταξίδι σας με το αυτοκίνητο. Με τη μεγάλη χωρητικότητά της και την υποστήριξη πρωτοκόλλων PD, μπορείτε να αναπληρώσετε με επιτυχία τα αποθέματα ενέργειας τριών συσκευών ταυτόχρονα και, αν χρειαστεί, να τη χρησιμοποιήσετε ως μίζα για το αυτοκίνητό σας ακόμη και στις πιο δύσκολες καιρικές συνθήκες. Ο εκκινητής διακρίνεται για τον μελετημένο σχεδιασμό του και μια σειρά από χαρακτηριστικά ασφαλείας, που καθιστούν τη χρήση του απόλυτα ασφαλή και βολική, ενώ ο μικρός σχεδιασμός του και η συμμόρφωση με τα πρότυπα αεροπλοΐας θα σας επιτρέψουν επίσης να το πάρετε μαζί σας στο αεροπλάνο. Η ευρεία συμβατότητα σάς επιτρέπει να το χρησιμοποιείτε με πολλές συσκευές, ενώ η ενσωματωμένη οθόνη θα σας υποδεικνύει με σαφήνεια την κατάλληλη στιγμή για επαναφόρτιση.

  Αξιόπιστη απόδοση

  Απολαύστε μια εξαιρετικά αποδοτική συσκευή με τη Baseus. Ο εκκινητής υποστηρίζει πρωτόκολλα PD και η συνολική ισχύς εξόδου του φτάνει τα 80W, οπότε η φόρτιση διαρκεί ελάχιστα. Η διαθεσιμότητα τριών θυρών USB-A1, USB-A2 και USB-C σας επιτρέπει να φορτίζετε τρεις συσκευές ταυτόχρονα. Επιπλέον, η συσκευή διακρίνεται από τη λειτουργία έως και τεσσάρων πολυμερών μπαταριών, χάρη στις οποίες η μέγιστη ένταση ρεύματος φτάνει έως και τα 1.600A και η τρέχουσα χωρητικότητά της κατατάσσεται στα 60C. Τι σημαίνει αυτό; Η απόδοση της μίζας προσφέρει ένα επίπεδο που είναι εντελώς επαγγελματικό.

  Μην εκπλαγείτε

  Η συσκευή της Baseus Super Energy PRO Car Jump Starter διαθέτει ευρεία συμβατότητα. Με τη βοήθειά του, είναι δυνατή η παραγωγή ενέργειας για βενζινοκινητήρες και κινητήρες ντίζελ, οπότε θα παρέχει αξιόπιστη βοήθεια όταν η μίζα μιας μοτοσικλέτας, ενός μεγαλύτερου SUV ή ακόμη και ενός φορτηγού σβήνει. Η συσκευή περνάει αυτόματα σε κατάσταση χαμηλής ισχύος, οπότε θα διαρκέσει σε κατάσταση αδράνειας έως και για 6 μήνες περιμένοντας τη στιγμή που θα τη χρειαστείτε. Η Baseus θα σας επιτρέψει να εκκινήσετε αποτελεσματικά τον κινητήρα σας ακόμη και σε ακραίες συνθήκες, καθώς μπορεί να λειτουργήσει σε εύρος θερμοκρασιών -20℃-60℃.

  Πρόσθετα χαρακτηριστικά ασφαλείας

  Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η μπαταρία σας είναι ασφαλής. Η Baseus διαθέτει μια σειρά από χαρακτηριστικά ασφαλείας με τα οποία η χρήση της συσκευής είναι απολύτως ασφαλής. Η Baseus Super Energy PRO διακρίνεται από ένα ειδικά σχεδιασμένο σύστημα που κάνει τη μίζα να παράγει έναν χαρακτηριστικό ήχο όταν τα καλώδια της μίζας είναι συνδεδεμένα λανθασμένα. Άλλες ηλεκτρικές προστασίες θα προστατεύσουν τις συσκευές σας από την αντίστροφη πολικότητα, την υπερθέρμανση ή την υπερφόρτιση. Τέλος, η ασφάλεια θα επιβεβαιώνεται από το ενσωματωμένο φως έκτακτης ανάγκης της συσκευής που είναι εξοπλισμένη με τρεις λειτουργίες - συνεχές φως, φως SOS και στροβοσκοπικό φως. Η θύρα με δυνατότητα PD φορτίζει στα 65W, καθιστώντας τη συσκευή ξανά έτοιμη για χρήση σε 1.5 ώρα.

  Στιβαρή κατασκευή

  Δεν τελειώνουν εδώ τα πλεονεκτήματα του Baseus Super Energy PRO. Η συσκευή είναι κατασκευασμένη από υλικά ανθεκτικά στη σκουριά και τις φθορές. Το powerbank είναι εύχρηστο και διαθέτει μινιμαλιστικό σχεδιασμό. Επιπλέον, πληροί όλες τις προδιαγραφές αεροπορίας, ώστε να μπορείτε να το μεταφέρετε με ασφάλεια στο αεροπλάνο.

  Στη συσκευασία περιλαμβάνονται

  • Powerbank / Baseus Super Energy PRO εκκινητής άλματος αυτοκινήτου
  • Καλώδιο USB-USB-C
  • Έξυπνα κλιπ

  Λεπτομέρειες προϊόντος

  2 αντικείμενα

  Ειδικοί αριθμοί αναφοράς

  ean13
  6932172620219