• Χωρίς απόθεμα
XIAOMI

Xiaomi Vacuum Cleaner Mi Robot S10+ White EU BHR6368EU

Product ID: 4122
267,58 €
Ποσότητα
  Χωρίς απόθεμα

  Ασφαλείς Πληρωμές

  Άμεση Αποστολή και Παράδοση σε 1-3 ημέρες

  Δικαίωμα Υπαναχώρησης

(διαβάστε τους όρους χρήσης για τις προϋποθέσεις)

Σκούπα Ρομπότ Xiaomi S10+ με Χαρτογράφηση/WiFi Λευκή

Σφουγγάρισμα πίεσης με δύο κεφαλές σφουγγαρίσματος για αποτελεσματική απομάκρυνση λεκέδων. Χάρη στην ισχύ αναρρόφησης του ανεμιστήρα (4000Pa), καλύπτονται πλήρως οι καθημερινές ανάγκες καθαρισμού. Οι 4 ρυθμίσεις ισχύος αναρρόφησης επιτρέπουν να απομακρύνεις τη σκόνη, τις τρίχες και τα μεγάλα σωματίδια με μία κίνηση. Η μπαταρία των 5200mAh διαρκεί 2 ώρες σε αθόρυβη ρύθμιση στη λειτουργία καθαρισμού.

Πλοήγηση με λέιζερ και σάρωση ολόκληρου του σπιτιού

Με τη βοήθεια των λέιζερ διπλής γραμμής και LDS LIDAR, το ρομπότ μπορεί να σαρώσει τα δωμάτια σε 360° και να δημιουργήσει γρήγορα έναν χάρτη, ανεξάρτητα από τις συνθήκες φωτισμού του δωματίου, και στη συνέχεια να σχεδιάσει με ακρίβεια τη διαδρομή καθαρισμού χωρίς παραλείψεις ή σφάλματα.

Απομακρυσμένος έλεγχος

Συνδέσου στο Mi Home/Xiaomi Home app για να ξεκλειδώσεις περισσότερες λειτουργίες καθαρισμού. Χρησιμοποιήσε το Mi Home/Xiaomi Home app για να ελέγχεις τη σκούπα ρομπότ από απόσταση και να παρακολουθείς την πρόοδο του καθαρισμού.

Ισχυρός ανεμιστήρας αναρρόφησης 4000Pa

Η μεγαλύτερη ισχύς αναρρόφησης του ανεμιστήρα σου επιτρέπει να καθαρίζεις το σπίτι σου πιο αποτελεσματικά. Με την ισχύ αναρρόφησης του ανεμιστήρα 4000Pa, οι καθημερινές σου ανάγκες καθαρισμού μπορούν να καλυφθούν εύκολα. Οι 4 ρυθμίσεις ισχύος αναρρόφησης σου επιτρέπουν να απομακρύνεις τη σκόνη, τις τρίχες και τα μεγάλα σωματίδια με μία κίνηση.

Τρισδιάστατη αποφυγή εμποδίων

Αναγνώριση εμποδίων σε επίπεδο χιλιοστού. Περιθώριο σφάλματος όχι μεγαλύτερο από 5χιλ.* μεταξύ της ανιχνευόμενης απόστασης και της πραγματικής απόστασης. Η σκούπα ρομπότ αποφεύγει με ακρίβεια τα εμπόδια και προστατεύει τις βαμμένες επιφάνειες των επίπλων, μειώνοντας σημαντικά τον κίνδυνο να κολλήσει, εξασφαλίζοντας λιγότερες προσκρούσεις ακόμη και σε περιβάλλοντα με χαμηλό φωτισμό.

Σφουγγάρισμα με πίεση

Οι διπλές κεφαλές σφουγγαρίσματος περιστρέφονται με υψηλές ταχύτητες για να προσομοιώνουν το αποτέλεσμα του χειροκίνητου σφουγγαρίσματος με πίεση, βελτιώνοντας σημαντικά την αποτελεσματικότητα καθαρισμού και αφαιρώντας αποτελεσματικά υγρούς, ξηρούς και άλλους λεκέδες. Οι κεφαλές σφουγγαρίσματος από ύφασμα (80% πολυεστέρας + 20% τροποποιημένες ίνες πολυπροπυλενίου) συγκρατούν ομοιόμορφα την υγρασία. Η ισχυρή απόδοση καθαρισμού απομακρύνει αποτελεσματικά τους λεκέδες στο δάπεδο κατά το σφουγγάρισμα και μπορεί να προστατεύσει αποτελεσματικά τις επιφάνειες του δαπέδου σε όλο το σπίτι.

Μέχρι 2 ώρες αυτονομία μπαταρίας

Ονομαστική χωρητικότητα μπαταρίας 5200mAh. Διαρκεί 2 ώρες στην αθόρυβη ρύθμιση σε λειτουργία καθαρισμού, προσφέροντάς σας μεγαλύτερη ψυχική ηρεμία. Το ρομπότ είναι ικανό να καθαρίζει περιοχές πάνω από 200㎡ * με ένα πέρασμα μόνο στην Τυπική λειτουργία, υπεραρκετό για να χειριστεί μεγάλα δωμάτια.

Είδος

Σκούπα ρομπότ

MAPKA

XIAOMI

Κάλυψη Χώρου (m2)

200

Φιλικό σε ΑμεΑ

Ναι

Φιλικό σε ΑμεΑ με

Κινητική, οπτική αναπηρία

Χωρητικότητα μπαταρίας

5200 mAh

Μέγιστη διάρκεια χρήσης

120

Χρόνος φόρτισης

360 λεπτά

Κατάλληλη για κατοικίδια

Ναι

Χρήση

Οικιακή

Χρώμα

Λευκό

Εγγύηση

2 Έτη

Manufacturer Part Number (MPN)

BHR6368EU

Λεπτομέρειες προϊόντος

Ειδικοί αριθμοί αναφοράς

ean13
6934177794025