Xiaomi InFace Ultrasonic Cleansing Instrument MS7100 (black)
    inFace

    Xiaomi InFace Ultrasonic Cleansing Instrument MS7100 (black)

    Product ID: 3466
    22,14 €
    με ΦΠΑ
    Ποσότητα
      Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

      Ασφαλείς Πληρωμές

      Άμεση Αποστολή και Παράδοση σε 1-3 ημέρες

      Δικαίωμα Υπαναχώρησης

    (διαβάστε τους όρους χρήσης για τις προϋποθέσεις)

    InFace MS7100 cavitation peeling (black).

    Ανακαλύψτε τη νέα διάσταση της φροντίδας του δέρματος με το Xiaomi InFace Ultrasonic Cleansing Instrument MS7100. Αυτό το προηγμένο εργαλείο καθαρισμού προσφέρει έναν αποτελεσματικό και ευχάριστο τρόπο για την αφαίρεση των ακαθαρσιών και των νεκρών κυττάρων από το δέρμα, χαρίζοντας σας μια πιο υγιή και φρέσκια εμφάνιση.

    Βασικά Χαρακτηριστικά:

    • Υπερηχητική Τεχνολογία Καθαρισμού: Χρησιμοποιεί υπερηχητικούς κραδασμούς που διεισδύουν βαθιά στο δέρμα, απομακρύνοντας ρύπους, λιπαρότητα και μακιγιάζ χωρίς να τραυματίζουν την επιφάνεια του δέρματος.

    • Διπλή Λειτουργία: Διαθέτει λειτουργίες καθαρισμού και ενυδάτωσης για ολοκληρωμένη φροντίδα. Η λειτουργία καθαρισμού προετοιμάζει το δέρμα για καλύτερη απορρόφηση προϊόντων περιποίησης, ενώ η λειτουργία ενυδάτωσης παρέχει πλούσια υγρασία.

    • Φιλικό και Εργονομικό Σχεδιασμό: Το εργαλείο έχει εργονομικό σχεδιασμό που επιτρέπει εύκολη χρήση και άνετη εφαρμογή. Ιδανικό για καθημερινή φροντίδα του δέρματος στο σπίτι ή σε επαγγελματικό περιβάλλον.

    • Φορητό και Ελαφρύ: Το MS7100 είναι ελαφρύ και εύκολο στη μεταφορά, επιτρέποντας σας να το έχετε μαζί σας παντού και να συνδυάζετε τη φροντίδα του δέρματος με το καθημερινό σας πρόγραμμα.

    • Εύκολη Λειτουργία και Καθαρισμός: Λειτουργεί με κουμπί ενός απλού πάτημα και μπορεί να καθαριστεί εύκολα μετά τη χρήση, εξασφαλίζοντας μέγιστη ευκολία.

    • Μοντέρνα Σχεδίαση: Το κομψό και μίνιμαλ σχέδιο του καθιστά το Xiaomi InFace MS7100 ένα εξαιρετικό αξεσουάρ ομορφιάς, το οποίο θα ταιριάζει σε κάθε χώρο προσωπικής περιποίησης.

    Με το Xiaomi InFace Ultrasonic Cleansing Instrument MS7100, κάντε ένα βήμα προς μια πιο υγιή και λαμπερή επιδερμίδα. Αυτό το καινοτόμο εργαλείο θα σας προσφέρει επαγγελματική περιποίηση στο σπίτι, κάνοντάς το αναγκαίο για την καθημερινή σας ρουτίνα!

    Included

    • cavitation peeling
    • USB-C charging cable
    • user manual

    Specification:

    Manufacturer inFace
    Model MS7100
    Color black
    Dimensions 172 x 42 x 15 mm
    Weight approx. 85 g
    Battery capacity 500 mAh
    Voltage 3.7 V
    Charging intensity 300 mA
    Rated power 1.5 W
    Charging time approx. 2 h
    Charging intensity <30uA
    Material 304 stainless steel, ABS

    Λεπτομέρειες προϊόντος

    1 Αντικείμενο

    Ειδικοί αριθμοί αναφοράς

    ean13
    6971308400257