• Χωρίς απόθεμα
Momcozy Ηλεκτρικό Διπλό Ασύρματο Θήλαστρο S9 Pro
Momcozy

Momcozy Ηλεκτρικό Διπλό Ασύρματο Θήλαστρο S9 Pro

Product ID: 5269
123,59 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
  Χωρίς απόθεμα

  Ασφαλείς Πληρωμές

  Άμεση Αποστολή και Παράδοση σε 1-3 ημέρες

  Δικαίωμα Υπαναχώρησης

(διαβάστε τους όρους χρήσης για τις προϋποθέσεις)

Διπλό Ηλεκτρικό Ασύρματο Θήλαστρο Momcozy

Το θήλαστρο Momcozy είναι μία καινοτόμος λύση για τις σύγχρονες μητέρες που θα τις βοηθήσει στην αποτελεσματική και διακριτική άντληση γάλακτος. Το S9 Pro είναι 20% ελαφρύτερο από τις παραδοσιακά θήλαστρα και θα σας διευκολύνει καθώς είναι φορητό. Η απόδοσή του επιτρέπει τη γρήγορη και αποτελεσματική άντληση, ενώ η λειτουργία αναρρόφησης, που μοιάζει με τον τρόπο που θηλάζει το μωρό, παρέχει άνεση στις μητέρες. Η συσκευή διακρίνεται για την αθόρυβη λειτουργία της στα 45dB και παρέχει έως και 9 συνεδρίες άντλησης με μία μόνο φόρτιση. Η οθόνη LED διευκολύνει την παρακολούθηση της κατάστασης της μπαταρίας, ενώ η αυτόματη απενεργοποίηση εξοικονομεί ενέργεια. Το προϊόν έχει κερδίσει βραβεία από το Reddot 2022 και το National Parenting Products AWARDS 2023.

7.jpg

Άνεση χρήσης

Με μείωση του μεγέθους κατά 20%, το θήλαστρο Momcozy S9 Pro χωράει εύκολα στα σουτιέν χωρίς να προκαλεί δυσφορία. Το μικρό του βάρος και η έλλειψη ενοχλητικών κορδονιών σας επιτρέπουν να αντλείτε γάλα διακριτικά σε οποιεσδήποτε συνθήκες - στο σπίτι, στη δουλειά ή εν κινήσει.

4.jpg

Έτοιμο να λειτουργήσει όλη την ημέρα

Η συσκευή είναι εξοπλισμένη με μπαταρία υψηλής χωρητικότητας και θύρα φόρτισης USB-C, που επιτρέπει πλήρη φόρτιση σε μόλις 2.5 ώρες. Το θήλαστρο παρέχει 8 έως 9 συνεδρίες άντλησης και συνολικά 270 λεπτά λειτουργίας. Η λειτουργία αυτόματης απενεργοποίησης μετά από 30 λεπτά αδράνειας αυξάνει την ασφάλεια και εξοικονομεί ενέργεια.

1.jpg

2 λειτουργίες άντλησης

Το Momcozy S9 Pro προσφέρει 2 λειτουργίες άντλησης, συμπεριλαμβανομένης της λειτουργίας Expression, η οποία μιμείται τη ρυθμική θηλαστική κίνηση του μωρού, επιτρέποντας στη μητέρα να συλλέγει αποτελεσματικά γάλα σε λιγότερο χρόνο. Η λειτουργία Mixed, από την άλλη πλευρά, συνδυάζει σύντομη και γρήγορη αναρρόφηση με μεγαλύτερη και βαθύτερη αναρρόφηση, για να διεγείρει το στήθος με τέτοιο τρόπο, ώστε να αυξηθεί η παραγωγή γάλακτος και να ενεργοποιηθεί η αντανακλαστική παραγωγή.

6.jpg

9 επίπεδα αναρρόφησης

Η συσκευή σάς επιτρέπει να ρυθμίζετε την ένταση της αναρρόφησης - μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 9 επίπεδα έντασης. Αυτό σας επιτρέπει να προσαρμόσετε τη συσκευή στις προσωπικές σας ανάγκες, απολαμβάνοντας τη βέλτιστη απόδοση και μεγιστοποιώντας την παραγωγή γάλακτος.

3.jpg

Ευκολία χρήσης

Για να εξασφαλίσετε βέλτιστα αποτελέσματα και άνεση, χρησιμοποιώντας το θήλαστρο Momcozy S9 Pro, συνιστάται να επιλέξετε το κατάλληλο μέγεθος του ενθέματος χοάνης (17mm, 19mm, 21mm). Η προσαρμογή του άκρου στο μέγεθος της θηλής είναι ζωτικής σημασίας για την άνετη και αποτελεσματική άντληση γάλακτος. Συνιστάται, επίσης, η ποσότητα του αντλούμενου γάλακτος να μην υπερβαίνει τα 120 ml, γεγονός που αποτελεί εγγύηση για την ασφαλή χρήση και τη διατήρηση της σωστής υγιεινής της συσκευής. Η διαισθητική οθόνη LED εγγυάται την ευκολία χρήσης ακόμη και τη νύχτα.

2.jpg

Ασφάλεια χρήσης

Για την κατασκευή του θηλάστρου χρησιμοποιήθηκαν υλικά σιλικόνης χωρίς BPU, τα οποία είναι ασφαλή για την υγεία και πληρούν τις προδιαγραφές FDA. Ο μηχανισμός γρήγορης και εύκολης εγκατάστασης σας επιτρέπει να τοποθετήσετε τη συσκευή άνετα στο σουτιέν σας και να ξεκινήσετε την άντληση με ένα κλικ. Ο καθαρισμός της συσκευής δεν θα σας δημιουργήσει πρόβλημα. Τέλος, η αθόρυβη λειτουργία στα 45dB δεν θα διαταράξει τον ύπνο του μωρού σας.

5.jpg

Στη συσκευασία περιλαμβάνονται

  • Μοτέρ αντλίας x 2
  • Συλλέκτης γάλακτος (180ml) x1
  • Βαλβίδα σιλικόνης (24mm) x1
  • Ένθετα χοάνης (17mm, 19mm, 21mm) x3
  • Διάφραγμα σιλικόνης x1
  • Βαλβίδα αντεπιστροφής x2
  • Βύσμα x1
  • Καλώδιο USB x1

Λεπτομέρειες προϊόντος

Ειδικοί αριθμοί αναφοράς

ean13
5906168434310